Szentjeink csodái

Csodálatos gyógyulás történt a Szűz Mária forrásnál

3208Megtekintés

Szentkúton, a Szűz Mária forrásnál csodálatos módon meggyógyult a Hajdú – Bihar megyéből származó hölgy.

Hajdú – Bihar megyéből érkeztem. Gyógyulásomról szeretnék beszámolni. Hosszabb ideje súlyos gyomorfájdalmak kínoztak. Korábban epeköveket távolítottak el műtéttel a testemből, ezután kezdődtek a gyomorfájdalmak. Hiába mentem orvostól-orvosig, gyógyszereket írtak fel, de semmi nem használt.

Tekintse meg filmünket:

 

 

A nővéremhez jöttem Nógrád megyébe, itt kerültem kórházba, Salgótarjánban. Gyomortükrözés – végbéltükrözés és egyéb vizsgálatokon mentem keresztül. Már csak 46 kg voltam. Minden vizsgálat negatív volt, az orvosok azt mondták, hogy depressziós vagyok, és ezért felnagyítom a fájdalomérzetet. Elküldtek az ideggondozóba, de ott a főorvos asszony azt mondta, hogy semmi problémám nincs az idegeimmel. A fájdalom és a gyógyszerek már kikészítették a gyomromat.

 

Egy napon kimentünk Szentkútra a nővéremmel, ott találkoztam Hegedűs Mária gyógyítóval. Megtudtam tőle, hogy egy szellem van hozzám kötődve. Mária a túlvilágra engedte a hozzám kötődött szellemet.

 

Ittam a szentkúti Szűz Mária forrás vizéből, azóta is fogyasztom. Napról napra egyre jobban éreztem magam. Most már teljesen rendbejöttem, jól érzem magam. Már 62 kg a testsúlyom!

 

Nagyon szépen köszönöm Hegedűs Marikának, Kovács – Magyar Andrásnak, hogy segítettek gyógyulásomban.

N. Sándorné

 

Elérhetőségünk:

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet

(XIV. kerület, az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

Tel.: 0036.1.251.4983  vagy  0036.1.222.3186