Szentjeink csodái

Magas vérnyomás csodálatos gyógyulása a Szűz Mária forrásnál

2377Megtekintés

Anyósom magas vérnyomástól szenvedett, legalább tíz éve. Gyógyszereket szedett.

Elmentünk Szentkútra kirándulni. Felkerestük a Szűz Mária forrást. Itt Szűz Máriára gondoltunk, segítségül hívtuk Szentjeinket, Istenanyánkat, Istenatyánkat, Jézus Urunkat. A könnyem potyogott a boldogságtól. Ha Szentkútra gondolok, a hely szellemére, mindig elérzékenyülök.

Tekintsék meg filmünket!

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Ittunk a Szűz Mária forrás vizéből, otthonra is vittünk. Meglátogattuk a többi forrást is. Az egész család a szent forrás vizét itta. Azóta anyósom nem szedi a gyógyszereket, melyeket a magas vérnyomásra írtak elő orvosai, már nem köhög. Azóta naponta újságolja nekem, hogy nem köhög. Számára ez nagy megkönnyebbülés, mert évek óta ettől szenvedett. Ez egy óriási változást hozott életünkbe, ezért csak hálával tartozom.

- Milyen most anyósa vérnyomása?


Teljesen normális. Többször méri magának vérnyomását, amely azóta optimális. Anyósom állítja, hogy a szentkúti Szűz Mária forrás vize tette vele ezt a csodát.

Magamon is tapasztaltam a pozitív változást. A
Táltos módszerrel gyógyítók korábban „regeneráltak”. Kicsit ideges voltam az utóbbi időben, a gondjaim miatt. Nehezen tudtam elaludni, nehezen tudtam „kikapcsolni”. Azt vettem észre, amikor a forrás vizét ittam, hogy megnyugszom. Jó kedélyállapotot idézett elő, mennyei boldogságot éreztem egész nap. Éjszaka jól aludtam. Azokon a napokon, amikor nem fogyasztottam a forrásvizet, akkor nem éreztem ezt a kellemes hatást.

 

 

Tekintse meg filmünket,

melyben Kovács – Magyar András bemutatja a Szent helyet:

Kattintson a képre:

 

Mátraverebély - Szentkút

Mátraverebély - Szentkút