Fogalmak

Mérési kedvezmény! Entitások, rontások, elektroszmog, geopatikus stressz, póluszavarok, ártó szellemek, átkok, kötések - Kovács Magyar András

2231Megtekintés
Zavaró entitások, rontások, elektroszmog, geopatikus stressz – földsugárzás, vízér, Hartmann zóna terhelés
Kovács-Magyar András


Zavaró entitások, rontások, elektroszmog, geopatikus stressz – földsugárzás (vízér, Hartmann zóna) terhelés, az aura észak-déli póluszavarai, átkok, kötések, ártó szellemek mérése Matrix Drops Computerrel.
A szemmel láthatatlan világunkat (energia, érzelem, gondolat, kapcsolat, lélek és szellem), finomtesteinket, auránkat érintő jelenségek és hatások kimutathatók Matrix Drops Computerrel. Érezhetjük olykor; nem vagyunk önmagunk, mintha megszállt volna valami vagy valaki bennünket. Kinek is mondhatná el? Mielőtt képzelgéssel megbélyegeznék, győződjön meg arról van-e valós alapja a megérzéseinek. A Matrix Drops Computer képes detektálni az információs tereinket megzavaró láthatatlan valóságokat: entitásokat, rontásokat, az Önhöz szegődött, vagy a környezetét zaklató ártó szellemeket.

A láthatatlan világok felismerésében jelentős szerepet töltött be a később Nobel-díjas Curie-házaspár 1910-ben történt zseniális felfedezése: a sugárzó rádium. Talán ekkor döbbent rá először a tudomány, hogy szabad szemmel láthatatlan dolgok is léteznek. A sokak számára rózsaszín álmoknak tűnő szellemi látásmód egyszeriben valósággá vált.


Az aurán mérhetőek az energetikai- és szellemi zavarok
Az aurán mérhetőek az energetikai- és szellemi zavarok
 
Éljen az akciós ajánlatunkkal!
A finomtesteinkben (energia, érzelem, gondolat, kapcsolat, lélek és szellem),komoly információzavarok léphetnek fel. Ezen problémák detektálására alkalmas a Matrix Drops Computer (MDC) és a problémák megoldására a Matrix Drops (MD) készítmények.
 
Az Ön által választott, zavart feloldó és az entitásokat távoltartó Matrix Drops megvásárolható a webáruházban is.
Éljen a Matrix Drops Computer és a Matrix Dropszok által nyújtott különleges lehetőséggel!
 
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
Bejelentkezés a helyszínen vagy telefonon:
+36-1-222-3186 és: +36-1-251-4983
 
A teljes körű MDC felmérés és elemzés magában foglalja a jelenlegi testi, lelki, pszichoszomatikus gondjainak és azok okainak feltárását, nehézfém terheltség, vitamin beépülési zavarait, pillanatnyi sorsfeladatát, vírus, gomba, baktérium, parazita terheltségét, szervezetét sújtó földsugárzások, elektroszmog terhelés és egyéb fontos önértékelő információkat.
 
Zavaró entitások, szellemek:
A Matrix Drops Computer kimutatja a személyhez kapcsolódó, illetve a környezetében található szellemeket, entitásokat. Az MDC a mérés alapján javasol olyan MD készítményeket, amelyek alkalmazásával a közelben lévő entitások távol tarthatók. Végleges megoldást jelent az árnyékszemélyiségek visszasegítése a túlvilágra. A személyhez kötődő szellemekkel kapcsolatban segítséget nyújtunk a Matrix Drops központban, így a szellemek visszajuthatnak a számukra alkalmas dimenziókba. A lakóházak, irodák, üzletek, szállodák és egyéb épületekben tartózkodó szellemeket a helyszínen tudjuk visszasegíteni.

Szellem1_Matrix-Drops-Computer

Szellemek és entitások detektálása

A szellemvilág létezéséről és velük való bánásmódról részletesen írtam - A legnagyobb titok: Az igazság - című könyvemben.
 
Videók:
 
„Miként tekint a szellemvilágra? Egyre népszerűbb témának, vagy csak olyan valaminek tartja, ami háttérben marad a pszichológusok számára?”
 
Tették fel a kérdést Dr. Sheila Kay-nak, aki az Amerikai Tudományos Akadémia tagja és a NASA pszichológusa.
 
Válasza: „A szellemvilág nem új dolog, mindig is létezett. Ezért a kérdés ma már nem az, hogy léteznek-e szellemek. A kérdés csupán az, hogy meddig tudjuk ezt még az emberek elől eltitkolni.”
                                
4_Kovacs-Magyar-Andras_A-legnagyobb-titok_Az-Igazsag
 
Rontások, átkok, kötések:
Rosszindulatú személyek, külső erők a bennünket körülvevő finomtesteinkben komoly zavarokat idézhetnek elő. Ezt a hatást rontásnak, átoknak, kötésnek nevezhetjük.  
                        
Matrix Drops Quantum marker - EntityEntity


Rontások, átokok, kötések detektálása

Az MDC jelzi ezeket a hatásokat, melyeket a computer által megjelölt speciális, egyénre szabott információs MD cseppek enyhíthetnek. Ilyen esetben végső megoldást személyesen tudok nyújtani. Az ártó hatásokkal szembeni ellenállás növelésére az: Öntudatra ébredés iskolája IX-X. Mágia kurzusaimon tanítom meg a hallgatóimat.
 
Olyan ember, aki átkot, rontást, vagy más akarata ellenére kötést tesz bárkire is, nem tudja ezeket feloldani!
Hatalmas karmát, szerencsétlenséget vesz magára, aki a „sötét” erőkkel szövetségben ilyen és hasonló cselekedetekhez folyamodik. Egyszerre nem szolgálhat senki ”két urat”. Nem szolgálhattok az Istennek is, a Mammonnak is. (Máté 6,24-34)Így Önök sem hihetik el, hogy az átkok, rontások, kötések ”szakértői”, képesek lennének azok feloldására.
 
Elektroszmog védelem MM protektorokkal és programozott kristályokkal
Az elektroszmog, az elektromos berendezések által kibocsátott elektromágneses sugárzás. Az emberi szervezet néhány évtizeddel ezelőtt még nem volt kitéve ilyen komoly mértékű elektroszmog-terhelésnek. Világunkban radikálisan nő a felállított adótornyok és sugárzó elektromos berendezések száma, amivel párhuzamosan megnőtt a diszharmonikus erőterek mennyisége. Ennek következtében átlagosan több, mint 300-szorosára emelkedett az elektromágneses sugárterhelés. A káros sugárzás elleni védelmek szükségessége a halmozott gondok miatt indokolttá és nélkülözhetetlenné vált. Az elektroszmog tartósan stresszben tartja a szervezetet, ami minden élőlényt feszültté, ingerültté tesz. A sugárzás érzékszerveinkkel közvetlenül nem érzékelhető, ám a környezetünkben mindenütt jelen van alap- vagy háttérsugárzás formájában.
 
Matrix Drops Quantum marker - Electrosmog
 
Az MDC kimutatja, ha valakinek elektroszmog-túlterheltsége van. Nem csak a rossz minőségű táplálék okozhat a szervezetben elsavasodást, hanem a geopatikus földsugárzások és az elektroszmog-terheltség is. Amikor telefonálunk, olyan hatásnak vagyunk kitéve, mintha egy mikrohullámú készülékbe dugnánk a fejünket. Nagyon sok daganatos megbetegedés veszi kezdetét a jelenség következtében.
 
Az elektroszmog szinte nullára csökkenthető az MM elektroszmog protektorokkal, melyeket telefonokra, laptopokra, személyvédelemre és járművekbe javaslom alkalmazni.
 
Nagyobb tereket, lakásokat, irodákat, kvantumfizikai eljárással beprogramozott féldrága és drágakövekkel tudunk harmonizálni. Kvantumfizikai szinten a Matrix Dropshoz hasonlóan, teleportációs eljárással programozhatók a drágakövek is.  

Matrix Drops - KristályMatrix Drops - Kristály

A szervezetünk sejtjei elektromágneses irányítás alatt állnak. A komputerek, mobiltelefonok, wifi, háztartási gépek szintén elektromágneses hullámokat keltenek, ritmizáló jelként hatnak minden élő szervezetre. A sugárözönnek elképesztő negatív hatásai vannak az elő szervezetre. Például: koncentrálási nehézség, gyengeség, ingerlékenység, szívproblémák, ritmuszavarok, vérnyomásgondok, komoly mértékű idegkárosodás, kromoszóma torzulások, DNS reprodukció félbeszakadása, ami abnormális sejtszétválást generálhat. A hosszabb ideje tartó elektroszmog-terhelésnél degeneratív átalakulás megy végbe a sejtekben, ami agydaganat és más daganatok, csontvelőrák és leukémia, sclerosis multiplex (SM), Alzheimer-kór kialakulásához vezethet. Alvászavar esetén a melatonin hormon csökkenése miatt fáradtság, fejfájás, szédülés, remegés, vérnyomásgondok jelentkezhetnek. További hatások: izomgörcsök, ízületi fájdalmak, emésztési rendellenességek, cukor-anyagcsere zavar, hajhullás, csökkent szaglás, bénulás, szélütés, csökkent immunrendszeri aktivitás.
 
Térharmonizációs MM protektorokkal, programozott kristályokkal, drágakövekkel és a Matrix Drops 869 F. készítménnyel a szervezetünk információs mezői, finomtesteink harmonizálhatók.

A Matrix Drops Kft. MM elektroszmog-védelme hatásosan csillapítja az alacsony frekvenciájú mágneses terek és a magas frekvenciájú elektromágneses mezők sugárzásainak emberre, állatra és növényre gyakorolt hatását. Az MM protektorok minősítési tanúsítvánnyal rendelkeznek az Andrológiai Egészségügyi Kutató és Szolgáltató által.
  
Matrix Drops - Telefon - phone protector
E-Phone – Telefonvédelem

Matrix Drops Computer protector
E-Personal – Személyvédelem, komputervédelem

Matrix Drops - Car protector
E-Car – Autóvédelem


Kovács-Magyar András - A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának titkai
Kovács-Magyar András könyve a földsugárzásokról és kvantumjelenségekről
 
Geopatikus földsugárzások – Hartmann-zónák és föld alatt folyó vízerek – energiarabló ténye régóta ismert. Elsősorban az emberek és állatok endokrin (hormon) rendszerére hatnak, de nem kímélik a növényeket sem. Aki ilyen helyen tartózkodik, vérerei összehúzódhatnak, ekkor a véráramlás a kapillárisokban és a nyirokrendszerben lelassul. Ennek eredményeként gyulladások jöhetnek létre. A geopatikus földsugárzások szervezetre gyakorolt hatása a huzamos mozdulatlanság miatt, az alvás ideje alatt a legrombolóbb, A bajt tetézi, ha két zóna kereszteződése felett tartózkodik valaki, ott alakulhat ki a legsúlyosabb az információzavar, aminek következtében nagyon gyakori a daganatos megbetegedések száma.
 
Földsugárzások
A geopatikus földsugárzás feletti tartózkodás olyan, mint egy „rossz gondolat”, káoszt teremt a test információs mezőiben. Ezek a romboló erők képezik a geopatikus stresszt. E mezők nem hullámtermészetűek, hanem információs káoszt idézve elő, entrópikusak.

A Matrix Drops Computer megjelenéséig a zavarmezők hagyományos műszerekkel nem voltak mérhetőek az emberi aurán. Mérnökeink a helyszínen történő földsugárzás-méréssel pontosan beazonosítják a lakás geopatikus zónáit, amiket javasolt elkerülni. A Matrix Drops központban megrendelhető a geopatikus földsugárzás-mérés.
Az utazások alkalmával - különösen a légiutak során -, a pólusok hatására elhangolódhat szervezetünk, mely az MDC mérést követően MD készítménnyel visszaállítható.
 
A szervezet pólusok általi elhangolódásának, komoly élettani hatásai lehetnek!
 
MD 872 F. Északi és déli mágneses pólus - információzavarok helyreállítását támogató ásványok információi
 
MD 870 F. Északi mágneses pólus - információzavarok helyreállítását támogató ásványok információi
 
MD 871 F. Déli mágneses pólus - információzavarok helyreállítását támogató ásványok információi
 
MD 868 F. Földsugárázás (Geopatikus sugárzás) - Hartmann – információzavarok helyreállítását támogató ásványok információi

MD 867 F. Földsugárázás (Geopatikus sugárzás) - Vízerek – információzavarok helyreállítását támogató ásványok információi     
 
MD 869 F. Elektroszmog terheltség következtében kialakult információzavarok helyreállítását támogató ásványok információi      
 
A szellem távoltartó Matrix Drops információs mintákat személyre szabottan jelöli ki a Matrix Drops Computer.
A rontások, átokok, kötések hatása csillapítható az MDC által kijelölt, személyre szabott MD készítményekkel.