Fogalmak

Szellemek átsegítése a túlvilágra

6936Megtekintés
Amikor egy szellemet felismerünk élő emberen, házban, vagy tárgyon, beazonosítjuk, hogy mióta van itt a létközben, férfi vagy nő, milyen idős volt, amikor meghalt.
Kovács-Magyar AndrásLegegyszerűbb az eljárás, ha a szellem már maga is rájött arra, hogy mennie kell. Vannak esetek, hogy áhítozzák ezt a percet. Olyan eset is előfordul, hogy égi segítséget kell kérni. Istenanyánk és Istenatyánk 12 szent gyermeke segítenek ilyenkor a szellemek átsegítésében a túlvilágra.
 
A túlvilágra menetelükkor a Táltos létrán haladva a fénybe felveszik azt a formát, alakot, kort, amiben a legjobban érezték magukat itt a Földön. Így lépnek be az asztrál, majd ezen keresztül a mentál világok azon szintjére, amit elértek tanulással itt a földi életükben.

A szellemek tudatszintjüknek megfelelően kerülhetnek:
7 asztrál
7 mentál
3 intuitív
síkra

A földön megszerzett tapasztalat - tudás örökké megmarad, ezzel a tudással születik vissza a szellem a földre. Minden korban van értelme tanulni, hiszen ez a tanulás a következő életünk záloga. Az Öntudatra ébredés iskolája szellemi tudásával tudatszinteket vagyunk képesek lépni életünkben.
 
Aki megfejti Önmagát, a világot fejti meg.
Aki megemeli Önmagát, a világot emeli meg.

Jóval erősebb jeleket ad az öngyilkos és gyilkos szellem.
Részükről a gonoszkodás folytatódik a létközben is. Erős megnyilvánulásaik mellett nem lehet elmenni. Lakóházak lakóit kergetik a zavarodásba, éttermek vendégeit űzik el már az ajtóba érkezésükkor, boltok vásárlóit ejtik kétségekbe.
 
A helyszínen lehet ezeket a szellemeket megkeresni, Istenanyánk és Szentjeink segítségével a túlvilágra segíteni. A túlvilágon töltött évek után Ők is leszülethetnek újra.
 
Ezek a szellemek azonban igen nagy terhekkel születnek le. Gyakori a skizofrén és egyéb szellemi beteg közöttük. Azok az emberek, akiken szellem van, elegendő, ha felkeresnek bennünket, átsegítjük át róluk a szellemeket a túlvilágra. Akiknek a lakásukhoz kötődött egy szellem, oda ki kell, hogy menjünk a helyszínre.

Azok az emberek képesek csak véghezvinni a szellem - elengedés szertartását, akiknek az égiek által felhatalmazást ad a Táltos. A szellemeket túlvilágra engedő embereket naponta ellenőrzi Isten egyetlen földi Táltosa. Amennyiben az általa felruházottak kilépnek a közösség soraiból, adományukat is elvesztik, ezáltal ellenőrizhetetlenné válnak. Régi bizonyságtételeiknek híre még élhet egy ideig az emberek jó emlékezetében, de idővel, ahogyan rájönnek tehetetlenségükre, ők is felismerik a rájuk ruházott adományuk elvesztését.

KOVACS_MAGYAR_ANDRAS_w500                                                   Kovács-Magyar András

A szellem - elengedés
adományával felruházottak az irodánkban érhetők el.
Neveiket itt tudhatják meg az érdeklődők:

Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A 1.emelet / 11. ajtó
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
 
 
Irodánk a térképen: