Kovács - Magyar András

Kovács - Magyar András munkássága

1044Megtekintés

A nemzetközileg elismert alternatív, szellemi gyógyító, szaktekintély, Magyarország első magán gyógyító központjának létrehozója az 1980-as években.

Nevéhez fűződik, a gerincsérves megbetegedések gyógyítása műtét nélkül, gerincferdüléses gyermekek ezrei, lumbágós betegek tízezrei, meszesedéssel szenvedők sokasága köszönheti egészségét Kovács - Magyar András gyógyító módszereinek.

 

Különleges, egyéni, titokzatos módszereiről, a több száz rosszul halló és rosszul látó, ma már teljesen egészséges ember számol be a Kovács úr munkásságát fémjelző dokumentumfilmeken, a  www.csodalatosgyogyulasok.hu és a www.szellemvilag.hu oldalakon.

 

Soha nem titkolta, a szellemvilág segíti folyamatosan.

 

Földsugárzások ( Hartmann zónák, földalatti vízerek ) egészségkárosító hatását, Ő foglalta először rendszerbe, és ma a térképeit használja az egész világ. (Nagy Táltos könyv) Ezek a földsugárzások felelősek a krónikus, hosszantartó betegségekért és a rákos - daganatos betegségek kialakulásáért. Ágyaink jó, azaz földsugárzás-mentes helyre való tételével indulhat meg csak a betegségek gyógyulása.

 

Vannak azonban a földnek pozitív kisugárzásai is, amelyek nagyon ritkák, de szintén behálózzák a földet és gyógyító erővel bírnak. Köztudomású, hogy a betegségeket energia hiányos állapot okozza. A pozitív energiával átitatott helyek pedig segítenek testi-lelki egyensúlyunk helyreállításában, illetve megőrzésében. Ezek a csodálatos energiák beindítják az öngyógyító folyamatokat szervezetünkben, amelyeket táplálni, megerősíteni szükséges időnként.

 

Tekintse meg Kovács – Magyar András cikkeit az egészség-megőrzéssel,

gyógyítási rendszerével, földsugárzásokkal kapcsolatban:

Kattintson a képre:

Kovács – Magyar András

Kovács – Magyar András

 

Kovács úr volt az, aki nemzetközi kutatásait követően, elsőként mutatott rá a Föld egyik legjelentősebb energia központjára, mely a dobogókői Rám hegyen található, a Föld szívcsokrára. Az elmúlt évtizedekben a Szellemi Iskola adakozó, jó szándékú, lelkes tanítványaival, ismertté tették ezt a csodálatos helyet is, ösvényeket építettek, emlékműveket állítottak. Pozitív energiákkal áthatott, gyógyító erejűek azok a természetben található szent berkek, ligetek, források, ahol Szűz Mária és Szentjeink jártak, illetve fényalakban megjelentek. Mária jelenésének helyeit tették varázslatosan széppé, méltóvá, Mária emlékére azok az emberek, akiket Kovács úr e csodálatos helyekre vezetett.

 

Mindazok, akik végleges gyógyulásaikat e helyeknek köszönhetik, - miután elkerülték otthonaikban az energiarabló földsugárzásokat - önmaguk is egy más szellemi útra léptek. Cukorbetegek százai tehették le az inzulint, rákos gyermekek és felnőttek köszönhetik az egészségüket Kovács úr szellemi módszereinek. Több száz gyermektelen hölgynek segítettek Kovács úr gyógyító módszereivel, hogy édesanyává válhassanak.

 

Az ország területén és határainkon kívül több, a Táltos közösség által ápolt, gondozott Szent helyek várják a gyógyulni vágyókat, vallásra, felekezetre való tekintet nélkül. A Szent helyek megkülönböztetésének igénye ősibb és mélyebbről jön, mint a vallásosság.

 

Régen a Szent helyeink tisztelete természetes volt. Van e nagyobb biztonság az Ég és az Égiek közelségénél? Minden, ami Istenen kívüli csak az véges, az Isten végtelen. E varázslatos ligetek, berkek mind az ősi természetben található misztikus csatornák Ég és Föld között, évszázadok alatt elfeledtetett, napjainkban is csodatévő helyek. A Szent helyek csodatévő hatásának is megvannak az időbeli szabályai, titkai, amelyekbe András vezeti be a hozzá fordulókat és rendszeresen, szervezetten, látogatják e helyeket. ( Szent helyek–Szent idők, Táltos Szertartások - DVD filmek) Szent helyen nem mindegy, mikor tartózkodunk, hiszen térben, időben és intenzitásában állandóan változik.

 

A szellemi munkásságának, lelkiségének középpontjában áll a Fekete Madonna, a Magyarok Isten Anyja, Nagyboldogasszonya. Különösen szép a magyar mitológiában, hogy a Magyarok Istenének van női arca, illetve az Isten Atyánknak párja, felesége. A Fekete Madonna nem összekeverendő Szűz Máriával. Istenatyánknak és Istenanyánknak 12 szent gyermeke született, akik korokról-korokra reinkarnálódtak, újjászülettek. Szűz Mária, Istenanyánk egyik gyermekének újjászületése. (Kovács - Magyar András: A Képzeletet csak a valóság múlja felül című könyve)

 

Fekete Madonna – Istenanya szobra – Montserrat Spanyolország

 

Fekete Madonna – Istenanya szobra * Montserrat - Spanyolország

 

A Fekete Madonna európai legnagyobb tiszteletének helye ma a Spanyolországban található Montserrat, Mexikóban Guadeloupe, Magyarországon Dobogókő és Szurdokpüspöki, ahol fényalakban is megjelent. Utóbbi helyen egy 500 éve elfeledett csodatévő forrást a Táltos közösség újított fel.

 

Kovács- Magyar András módszereivel és szellemi segítségével gyógyítanak ma, tehetséges tanítványai az ország több pontján. A gyógyító helyek központja: XIV. Budapest, Tábornok út 11/a. alatt található. A tanítványok, gyógyítók táborában népszerű orvosok szintén jeleskednek. Mai tevékenységük legkülönlegesebb és igen hatékony pontját képezik az itt rekedt  halott emberek szellemeinek visszasegítése a túlvilágra és a lakásokban kísértő szellemek elengedése, valamint ezen lakások védelme a „ kísértők” ellen.

 

A spirituális segítségnyújtással, a szellemek ártó hatásának megszüntetésével, világon egyedülálló csodás eredményekről számolnak be a gyógyultak ezrei a szellemvilag.hu című lap, Szellem - elengedés menüpontjában megtalálható dokumentumfilmeken.

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület),

Tábornok u. 11/A. I. emelet/11. ajtó

Tel: +36-1-222-3186, +36-1-251-4983