Szellem-elengedés

Az édesapa szelleme

1467Megtekintés

Tavaly októberében halt meg az édesapám. Azóta folyamatosan rosszul vagyok, holott előtte orvoshoz sem jártam. Apukám hirtelen halállal hunyt el. Amikor bekerült a kórházba, az orvosok azt gondolták, hogy életben marad.

Akkor éjszaka azt álmodtam, hogy apukám meghalt. Álmom után, aznap éjjel az anyukám bejött a szobámba, és közölte, hogy a kórházból hívták, baj van, apukám meghalt. Nagyon jó kapcsolatom volt az édesapámmal, valószínűleg ezért éreztem meg, hogy elhunyt. Amikor meggyászoltam, éreztem, hogy velem van. A probléma akkor kezdődött, amikor ez az érzés nem szűnt meg, és különböző betegségek jelentkeztek rajtam. Apukám agyvérzésben halt meg, agyi értágulata volt, az agyi ere szétpattant, az egész feje szétroncsolódott.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Nekem soha nem fájt a fejem, de az utóbbi időben olyan érzésem volt, mintha valami feszítené a fejem, valamilyen nyomás. Jobban megijesztett, hogy a szívem fájt néha, ez korábban soha nem fordult elő. Az orvosok megvizsgáltak, azt mondták, nincs semmi bajom. Egyszer elájultam, annyira fájt a vesém. Ez azért is érdekes, mert azelőtt sohasem ájultam el. Hirtelen jött, bekerültem a kórházba, az orvosok újra kivizsgáltak, rendellenességet nem találtak. Ahogy jött ez a rosszullét, el is múlt. Voltam a gyógyítóknál, akik segítettek, de mindig előjött ez a probléma.

 

Tegnap, hosszú idő óta újra olyan érzésem lett, hogy majdnem összeestem. Annyira feszítő volt az érzés, hogy arra gondoltam, édesapám szelleme lehet hozzám kötődve. Annyira rosszul voltam, hogy azonnal eljöttem a szellem elengedés szertartására.

 

Most, a szellem túlvilágra elengedése után sokkal jobban vagyok. Az is lehet, édesapám szelleme ezáltal jelzett, hogy szeretne a túlvilágra elmenni.

 

Apukámnak halála előtt voltak gerincproblémái. Nagyon fájlalta a hátcsigolyáit, táppénzen volt gerincbetegsége miatt. Amióta édesapám meghalt, gerincfájdalmaim voltak, a fájdalom jött és elmúlt, majd újra jött és elmúlt. Akkor nem értettem, hogy miért történik ez velem, hiszen fiatal vagyok, nem vagyok egy beteges, gyenge ember.

 

- Úgy érzed, hogy édesapád betegségének tünetei jelentkeztek rajtad?

 

- Igen, az ő betegségének tünetei jelentkeztek rajtam.

 

- Édesapád szellemét átsegítettük a túlvilágra, most jobban érzed magad?

 

- Igen! A szellem elengedés szertartása után megkönnyebbültem. Köszönöm szépen Hegedűs Máriának és Kovács - Magyar Andrásnak, hogy segítettek.

 

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

 

Elérhetőségünk:

Telefonszámaink: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186