Szellem-elengedés

Az elhunyt anyós szelleme okozta emésztési gondjaimat

523Megtekintés

A televíziót nézve ismertük meg Kovács – Magyar András tevékenységét.

Harminc évvel ezelőtt volt egy rákos daganatom. A Jó Isten és az orvosok segítségével e betegségből sikerült felépülnöm. Az utóbbi időben egészségi állapotomban nagy változások mentek végbe.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Bizalommal fordultam Hegedűs Máriához. Érzékelte, hogy egy létközben rekedt szellem tapadt rám. Az elhunyt anyósom szelleme volt, aki tíz évvel ezelőtt balesetben halt meg. Az utóbbi időben azon betegségek tüneteit érzem magamon, amelyekben az elhunyt anyósom is szenvedett. Bízom a Jó Istenben, hogy meggyógyulok.

 

- Milyen betegségei voltak az anyósának?

 

- Az anyósomnak hasnyálmirigy-, és emésztőrendszeri problémái voltak. Én most ugyanilyen emésztőrendszerrel kapcsolatos betegségekben szenvedek, a gyomorszájjal vannak gondjaim, gyakran hányok.

 

- Az anyósával szokott álmodni?

 

- Igen! Éjszaka meg szokott jelenni. Sajnos most már teherként érzem, az energiámat elveszi. Éjszakánként, amikor megjelenik álmomban, nyugtalanná válok. Ezért kérem a szellem elengedését, mert szeretnék megszabadulni anyósom szellemétől.

 

A szellem-elengedés szertartása után:

 

Hegedűs Mária a túlvilágra engedte rólam az anyósom szellemét. Most sokkal könnyebben érzem magam. Jobbnak érzem a gyomorműködésem. A szúrások, fájdalmak, amelyek korábban kínoztak, enyhültek, megszűntek. A kezemen lévő vastag vörös kiütés, amely szinte az egész kézfejem befedte, sokat halványodott, majdnem a felére zsugorodott.

Nagyon szépen köszönöm!

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

Telefonszámunk:

+36-1-251-4983, +36-1-222-3186