Szellem-elengedés

Éreztem a rosszindulatú szellem szorítását ..

652Megtekintés

Hozzám már többször kötődött szellem. Most ismét Hegedűs Mária segítségét kértem.

Két nappal ezelőtt elmentünk egy emlékhelyre, ahol több kivégzett ember emléktáblája volt. Rájuk emlékeztünk. Nagyon megrendültem ennek láttán. Egy kis kápolnában voltunk, ahol éreztem, hogy valaki megfogta a torkomat, és szorította.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Annyira megijedtem, hogy megszólalni sem tudtam. Amikor kijöttünk a kápolnából, olyan furcsa érzésem volt, mintha valakit magammal hoztam volna, valaki rám tapadt. Hazafelé jövet a kocsiban nagyon viszketett mindenem, a fejem, az arcom, az orrom, a nyakam, a hátam. Kérdeztem a gyerekeimtől, hogy hangya, vagy bogár esett-e rám véletlenül, mert úgy érzem, valami szaladgál a hátamon.

 

Gyerekeim mondták, hogy nincs a hátamon semmi. Hazaértünk. Egész este, egész éjszaka nagyon viszketett mindenem, ez nekem szokatlan volt. Gondoltam, éreztem, hogy egy létközben rekedt szellem van velem. Eljöttem Hegedűs Máriához, aki egy földi életében gyilkosságot elkövető ember szellemét érzékelte rajtam, és a túlvilágra engedte a szellemet. Azóta teljesen jól érzem magam, szinte újjászülettem.

 

Köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak és Hegedűs Máriának, hogy ez megvalósult.

 

Hegedűs Mária – szellem elengedés

Hegedűs Mária

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.szellemvilag.hu/szellem-elengedes

 

Piroska érezte a szellem szorítását

Piroska