Szellem-elengedés

Szellem elengedés szertartása Kovács – Magyar András gyógyító körútján

835Megtekintés

A kezét évek óta mozdítani nehezen tudó asszony, miután Kovács – Magyar András megszabadította a hozzá kötődő - létközben rekedt, földi életében öngyilkosságot elkövető – volt barátnője szellemétől, a keze újra szabadon mozgott.

- Évek óta fáj a nyakam és a vállam. Nem bírom mozdítani a karomat hátrafelé. Voltam ortopédusnál, pár alkalommal kaptam injekciót, de nem sokat segített.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

 

- Hová kapta az injekciót?kérdezi Kovács - Magyar András

- A vállamba.

 

- Jobb lett utána?

 

- Hát egy pár napig.

 

- Mennyivel lett jobb?

 

- Egy nagyon picit javult.

 

- Asszonyom, 7 évvel ezelőtt halt–e meg ismerőse? 42 éves korában, öngyilkosság által elhunyt nő ismerőse?

 

- Hát azt nem tudom, hogy öngyilkos volt-e, mert azt nem mondták.

 

- Az volt! Tetszik tudni, hol van most? Ha meghal valaki, hová kerül?

 

- A Mennybe?

 

- Jó esetben igen. De ha megnyílik a fényfolyosó, és nem megy át rajta? Hallott már olyanról, hogy itt reked egy szellem?

 

- Igen, hallottam.

 

- Mit gondol, ez a hölgy, aki hét évvel ezelőtt öngyilkos lett, és Önt jól ismerte, szerette, barátnője volt. Szelleme nem tudott a túlvilágra átmenni. Vajon ma kivel lehet, ki az, akit ő szeretett?

 

- Én?

 

- Igen, Önnel van. A nyakához - vállához tapadt, itt tetszik hordani. Hét éve tapadt Önhöz. Mióta fáj a nyak és a válla?

 

- Ezen idő óta.

 

- Mit gondol, hogy tudnánk a vállát meggyógyítani?

 

- ??

 

- Hét éve meghalt a barátnője, öngyilkos lett. Nem mondták meg, de öngyilkos lett – ezt én mondom. Önhöz tapadt, itt van. Kérnék egy laikus embert. Asszonyom, kérem, jöjjön, és a tenyerével közelítsen a hölgy vállához. Mit érez?

 

- Olyan fuvallatszerű! – mondja az egyik hölgy.

 

- Nem látjuk. – mondja a másik hölgy.

 

- Igen, nem látjuk, valóban. Önöknek szokott gondolata lenni? Mutassák meg! Érzésük szokott lenni? Mutassák meg! Miért nem tudják megmutatni? Azért, mert a gondolat, a szellem, az érzés láthatatlan. Mivel érzi ezt az ember? A szívével, a lelkével érzi. Asszonyom, Ön érzi, hogy valami van a vállán?

 

- Szerintem biztos, hogy van, mert fáj.

 

- Önnek volt egy alapjelleme, voltak ízlései, szokásai. Az elmúlt években észrevette, hogy megváltozott a reakciója, az ízlése, a gondolkodása? Bizonytalanabb lett? Volt olyan érzése, hogy maga se tudja, mit akar?

 

- Igen!

 

- Mi történt vajon? A vállához tapadt a szellem, aki akar valamit. Mit fog csinálni? Nincs teste, ezért ad egy sugallatot, hogy az élő ember azt csinálja meg, de ezt a szellem akarja megcsinálni. Asszonyom, kívánja-e, hogy a Jóisten segítségével a túlvilágra engedjük ezt a szellemet Önről?

 

- Igen, szeretném!

 

A szellem elengedés szertartása után a hölgy sokkal jobban érzi magát. Újra csillog a szeme, a nyakát tökéletesen tudja mozgatni, a karját a magasba tudja emelni!

 

 

Kovács – Magyar András a túlvilágra engedte a létközben rekedt szellemet

Kovács – Magyar András

 

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

 

Tekintse meg lapunk Szellem – elengedés menüpontját!