Szellem-elengedés

Szellem - elengedés után megszűntek az allergiás kiütések

642Megtekintés

Szellem - elengedés után Ildikó leukémiás testvérének visszatért az erőnléte, leányának allergiás kiütései szűntek meg.

Ildikó vagyok. A lányom tizenegy éves. Tavasszal allergiás kiütések jöttek rá, nem akartak elmúlni. Kentük a kiütéseket kenőcsökkel, mindenfélével próbálkoztunk, diétával is, nem múlt el. Zavaró volt, és viszketett neki. Eljöttünk Hegedűs Máriához a szellem–elengedés szertartására. A leányomhoz kötődött szellem a túlvilágra került. Ezután a kiütések hihetetlenül gyorsan elmúltak. Azóta sokkal könnyebben veszi az akadályokat.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Van egy testvérem is, aki leukémiás volt. Mikor kiengedték a kórházból, vele is eljöttünk szellem - elengedésre, majd kezelésekre. Vele kapcsolatban is azt tudom mondani, hogy utána sokkal hamarabb gyógyult, és a teherbírása is visszatért. Egyedül is el tud jönni ide vidékről. A szellem elengedése után érezhető volt a könnyedsége, az erőnléte is sokkal jobb lett.

 

- Önnel is volt létközben rekedt szellem. Elmondaná, milyen érzései voltak a szellem túlvilágra engedése előtt, majd milyen volt utána?

 

- Amíg rám volt tapadva a szellem, visszatérő fáradtságot éreztem annak ellenére, hogy vitaminokat szedtem. Nehezebben épültem fel egy megfázásból, vagy egyéb apró betegségekből. Most, a szellem elengedés után könnyedség, frissesség érzése hat át, az arcom is melegebb. Nagyon hálás vagyok. Köszönöm a segítséget.

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

 

Tájékoztatás:

Telefonszám: 0036-1-251-4983 vagy: 0036-1-222-3186

 

www.szellemvilag.hu

 

Ildikó

Ildikó