Szellem-elengedés

Szellemházak - elfojtott sikolyok

2025Megtekintés

Kísértetjárta lakások - az RTL Klub stábja Magyarország leghátborzongatóbb épületeit és lakótelepeit látogatta meg.

Szellemektől és rémtörténetektől hangos otthonokba kopogtatunk be. Nem evilági történetek következnek maguktól bekapcsoló tévékről, hideg leheletekről, elfojtott sikolyokról. Tekintse meg az RTL Klub - Fókusz Plusz c. műsorát: 

A film forrása: RTL Klub Fókusz
 
Zsolték az egykori temető helyén épített lakóparkban élnek. Négy hónapja laknak itt, ám úgy érzik, nem egyedül. Ahogy mondja, 4 szellem zörgését és matatását kellett elviselniük. Amikor a lakásban elhaladtunk a konyhaszekrény és a vízforraló mellett, akkor egyszer-kétszer olyan hangok jöttek onnan, mintha valaki ki és bekapcsolta volna vízforralót. Kopogás, dübörgés, mozgó tárgyak. A család szerint ezzel jelezték a szellemek, hogy itt vannak. A polcról például a kézkrém és a papír zsebkendő is magától leesett, pedig huzat sem volt és oda sem nyúlt senki. Fanni cica is kiszúrta a hívatlan látogatókat. Meredten nézett pontokat, ami megmagyarázhatatlan volt, hogy miért néz oda, amikor semmi sincs ott.

A család egy szellemvilággal foglalkozó szakember segítségét kérte. Hegedűs Mária gyógyító volt az, aki kiderítette, hogy hány szellem van itt, és hogy hol vannak a lakásban. 

- A szellemek ezekben a lakásokban laknak?

- Így van. Beköltöznek abba a lakásba, ahol tudják, hogy oda olyan emberek mennek, akik majd nekik segítenek. Ők azt jelzik, hogy a létközben rekedtekés szeretnének átmenni a túlvilágra.

- Lehet tudni, hogy ezek férfiak, nők, mikor haltak meg?

- Meg tudjuk mérni, hogy mikor halt meg, férfi volt-e, nő volt-e, hány évesen halt meg és milyen körülmények között.

- Hány évesek lehetnek ezek a szellemek? Több száz, több ezer akár?

- Többnyire az elmúlt 150 évben maradtak itt szellemek a tapasztalatok szerint.

- A szellemek jelenléte egy teljesen normális jelenség. Szomorú, hogy az emberek félnek attól, amit nem ismernek, ahelyett, hogy több ismeretre tennének szert. Számunkra megoldandó feladat, egy ilyen titokzatosnak tűnő eset. Kovács – Magyar András szellemi segítségével az a dolgunk, hogy segítsünk a hozzánk forduló, tanácstalan embereknek. Évtizedes munkánkkal nemcsak Magyarországon, hanem világszerte oldottunk meg mások számára megoldhatatlan eseteket. 

Kovács - Magyar András
Kovács – Magyar András a szellemvilág hírnöke
 
Címünk:
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A 1.emelet / 11. ajtó
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
 
Térkép:

H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/a. I/11. nagyobb térképen való megjelenítése