Szent Mária Magdala

Mária Magdolna a titkos Istennő - 6. rész

1870Megtekintés

Az indiánoknál öregasszonyként tisztelik, az irokézeknél örökké való lényként tisztelik Istenanyát.

Dél-Afrikában Hold néven tisztelik. A Galloknál Gallnak hívják a Holdanyát, vagy Gallaknak. Angliában Albiongnak hívják, jelentése: Fehér holdistennő. A perzsák Metrának mondják Édesanyának. Akinek a szeretete mindenen áthat. Ahol a holdsarlót látjuk egy képen, egy festményen, jelképen, ott mindig az Istennő imádata van jelen.

 

Tekintse meg filmünk 6. részét:

 

 

  

Fekete Madonna, Ízisz, a gyógyítás és a varázslás úrnői. Ízisz egyiptomi anyaistennő, időszámításunk előtt V. századtól imádták Athénban is. A II. században Ízisz templomot emelt az Akropolisz közvetlen közelében. Még Déloszban is, amit kifejezetten Apollónak emeltek. És itt egy huncutságra hadd hívjam fel a figyelmet, Íziszt és Anubiszt kellett az embereknek imádniuk. Anubiszt, a sakálfejű Istent.

 

A teológiában van egy szó, plagizálás, ez azt jelenti: másolás. Ha van valami nagyon jó, amit a Jóisten ad, rögtön jön a sötét oldal és csinál róla egy másolatot, ez a plagizálás. Van valami jó és lemásolják, de az már nem lesz olyan.

 

Az egyiptomi fáraók feje fölött látható a sólyom. Akik megölték az egyiptomi fáraókat, és belebújtak a ruháikba, azoknak már a fejük fölött keselyű vagy kígyó jelent meg. Ők voltak a plagizálók. A sötét oldal fiai a gyilkosok. Figyeljük meg, megjelenik Ízisz mellett Anubisz, a sakálfejű isten, a sötét oldal fia. Imádni kellett őt is, így lopták be a plagizált jelképeket az emberek tudatába.

 

Apolló isten szentélye mellett állítják fel az Ízisz szentélyt. (Apolló - Mátyás király előző élete). A mitológiában olvashatjuk, hogy Apolló Delfi környékén élt, és minden évben három hónapra átrepült a hiperboleusok földjére. A Magyar képes krónikában a Kárpát-medencét hiperboleusok földjének nevezik. Van egy szent energia vonal Delfitől a Rám-hegyig, ezen az energia vonalon jött Apollón. Noé, eredeti nevén Noel hegyéig jött el, mert itt volt a világ második legnagyobb építménye. Itt lakott Szent György egyik előző életbeli szellemi megtestesülése.

 

Apolló és Ízisz mellett egyszer csak megjelenik valaki, aki már nagyon nincsen rendben. De az embereknek tisztelni, imádni kell. Érezni lehet a plagizálást és még lesz erre nagyon sok példa.

 

Afrodité a bölcsesség, a tudás, a szeretet Istennője

 

Cipruson megszületik egy gyönyörű Istennő, Afrodité. A bölcsesség a tudás a szeretet Istennője. Egy vénuszi gyönyörű nőként ábrázolják, ahogy egy kagylóban feljön a tengerből. Egyszer csak plagizálnak egy ugyanilyen Afrodité istennőt, mégpedig a neve is ugyanaz, Athénban.

 

Van egy Istengyermek, Apollón. Plagizálnak egyet belőle, hogy hívják? Zeusz. Ezek a másolatok. A másolatoknak nincs hatalmuk, csak hatalmasok, erőszakszervezetekkel próbálják a hatalmukat mutatni. De akinek hatalma van, Istentől kapta.

 

Az egyházak sokszor megpróbálják a Szenteket szánalomra méltó figurává tenni. Amit tettek Jézus Urunkból, egy szánalmat keltő ember, akit megaláznak, meggyilkolnak, és csak ezt mutatják, ezt a néhány napját. Ahogy mutatják a Szenteket meggörbülve, megöregedve. Tudjuk, hogy 24 évesen hal meg Szent Erzsébet. Szent Margit 28 évesen. Néhány szoborban, képen 50, 60, vagy 70 évesen, öregasszonyoknak mutatják be őket. Megnyomorodva, megöregedve, hogy mindenki sajnálja ezeket a szenteket. A valóságban gyönyörű emberek voltak, igazi nők, és igazi férfiak! Ha van igazi kalandregény, ami igazságon alapszik, az Szentjeinknek az élete. A világ legcsodálatosabb igaz történetei. Másoknak kalandregényeket, történeteket kell kitalálni, nekik nem kell kitalálni, emlékezni kell ezekre a csodákra, az igazságra, a valóságra.

 

Az elme átsiklik mindenen, de a szem rögtön észreveszi a részleteket.

Notre-Dame - Miasszonyunk templomai gyönyörűségek. Ezeket a templomokat mindig összekapcsolták a Mária Magdala pogány Istennő tiszteletével. Ezekben, a templomokban tanúbizonyságát kapjuk annak, hogy Jézus Urunknak és Máriának gyermekeik voltak.

 

 

La Madeleine – Jézus Urunk és Mária Magdolna

A La Madeleine Párizs legközkedveltebb temploma.

Homlokzatának közepén Jézus Urunk, mellette Mária Magdala térdel.

 

 

Nagyon sokat beszélnek a mártír szentekről. Keresztelő Szent János nem volt mártír? Miért nem emlékeznek meg róla? (Keresztelő Szent János Szent György szellemét hordozta.) Szent Györgynek az egész életútját, szentségét törölték, Keresztelő Szent Jánosnak meg sem adták a kiérdemelt mártír rangot. Igyekeznek mindkettőjüket háttérbe szorítani. Keresztelő Szent János herceg volt, Jézus Urunk édes unokatestvére volt. Mindketten fenyegetést jelentettek az uralkodó hatalomra, egészen pontosan a hazugságaikra, úgy, mint Mária Magdala is.

 

A gnosztikusok könyveiben sokszor találkozunk a bölcsesség Istennőjével, Szófiával. Egyébként ma a bogumilok országának a fővárosát is Szófiának hívják. A mi fővárosunkat, Budának nevezik. Ha Indiából vagy keletről ideérkezik egy ember, megcsókolja ezt a földet, azt mondják Budha földjén, járok.

 

 

Mária Magdolna a titkos Istennő

 

A DVD megvásárolható az Energia Gyógyító Központban

H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. I/11.

 

 

 

Vissza az 5. részre