Szent Mária Magdala

Mária Magdolna a titkos Istennő - 9. rész

1356Megtekintés

Azok a lovagok, akik az életüket adták Mária Magdaláért, a Grál lovagjai, Arthur király lovagjai, ezt a titkot őrizték.

A nőért az életüket, a mindenüket adták, és oltalmazták a feleségüket is. Volt egy mennyei szerelmük, a mennyei édesanyjuk, és a földön is élő gyermeke, Mária Magdalának a szent szelleme. Az Isten nőiességéért, kontinenseket jártak be ezek a keresztes lovagok. Őrizték a Grált, a kelyhet, a titkot, őrizték a férfiúi méltóságot és büszkeséget, és megóvták a női szépséget, gyönyörűséget. Oltalmazói voltak a nőknek.

 

Tekintse meg filmünk 9. részét:

 

 

Sokan mondhatják, hogy a régi világban megmutathatták a nőknek, hogy milyenek a férfiak. A legjobb favágó, vagy a legerősebb férfi a faluban. Ma nincsenek olyan férfias dolgok, hogy egy férfi megmutathatná, hogy micsoda férfi. Hát akkor én megmondanám, hogy van ilyen ma is.

 

Ezek a régi lovagok is attól voltak a legszebbek, a legdicsőségesebbek, hogy szerették, hogy imádták a nőt. Korunk férfiainak üzenem, ha meg akarják mutatni, hogy micsoda férfiak, micsoda lovagok, akkor szeresség a nőket, imádják a nőket. A nőket csak egyre kérem, enyhüljenek meg, oldódjon a fagy, nyissák ki a szívüket, és merjék szeretni a férfiakat.

 

Ezt a könyvet Mária Magdalának a titkos Istennőnek szántam, és azoknak a gyönyörű kedves hölgyeknek, akik itt vannak. Nagy örömömre volt, hogy róla szólhattam.

 

A folytatásban Mária Magdala életének titkairól fogok beszélni, amiről a nachamadi kódexben sem találtak egy szót sem, sem a titkos evangéliumokban. Hanem amit médiumi úton kaptam meg folyamatosan. A titkok őrzőiről is szeretnék majd szólni, Szent Jakabról, Szent Mártonról, Attiláról, Sulpiciusról, Childerikről, Clovisról, a Meroving-házról, az Árpád-házról, és a közöttünk élő szent szellemekről. Szeretnék eljutni a keresztes hadjáratokon keresztül a templomos lovagok megismertetésén keresztül, a mai világ templomos lovagjainak leszármazottjaiig. Egészen pontosan a Sion rendig. Mindebből a tudásból nagyon szeretném, ha a történések megtalálnák a maga helyüket, hiszen ez egy végtelen történet. Emlékezünk, életre keltünk dolgokat, és tovább visszük, hiszen az utókornak mi leszünk a múlt, azok a nyomok, amelyeket mi hagyunk. Nekik ezek lesznek a kapaszkodók.

 

Tekintse meg a teljes filmet az alábbi képre kattintva:

 

Mária Magdolna a titkos Istennő

 

A DVD megvásárolható az Energia Gyógyító Központban

H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. I/11.