Szent utak

Fogolyszabadító Boldogasszony ünnepe - 2010.

2434Megtekintés
Fogolyszabadító Boldogasszony napján Pozsonyban voltunk, a Szent Márton székesegyházban, az egykori királykoronázó templomban. Virágot hoztunk Szent Erzsébet szobrához a pozsonyi várba. Sétahajóztunk a Dunán, megtekintettük Dévény várát, a Duna és a Morva folyó találkozását.
A zord időjárás előrejelzés ellenére csodálatos nappal ajándékoztak meg bennünket Szentjeink. Vegyük észre az égi jeleket, vegyük észre a szellemi jeleket. Vegyük észre a természeti szépségeket, hisz ezeket a Jóisten teremtette.
 
Tekintse meg filmünket:
 

 
Tekintse meg képgalériánkat * Kattintson a képre:
(Diavetítés)
 
Szent Erzsébet szobra a pozsonyi várkertben
Szent Erzsébet szobra a pozsonyi várkertben
 
 
Vöröskőn, Pálffy grófok várkastélyában megtekintettük a holló-, sas- és sólyomröptetést. Ki építette ezt a várat? Árpád-házi III. Béla királyunk leánya, II. Endre - Szent Endre királyunk testvére: Konstancia. A tündérek segítettek a vár építésében.
 
Tekintse meg a leírásokat: A várépítés legendája - Vöröskő vára
 
 
A holló – Vöröskő várában
A holló – Istenanyánk madara - Vöröskő várában
 
 
Fogolyszabadító Boldogasszony napján az emberek a lelki és szellemi terheiktől tudtak megszabadulni. Egy érzésnek, egy gondolatnak a foglyai lehetünk mindaddig, amíg ezeket a gondolatokat, érzéseket fel nem ismerjük önmagunkban. Az egyik legnagyobb erővel bíró ünnepünk. Volt olyan ünnepünk, amikor az égiektől külön engedélyt kaptunk arra, hogy skizofrén embereket elhozzunk. Az égiek ezeket az embereket megszabadították kettős tudatuktól. Többről van itt szó, mint megszálló szellemről. A skizofrén embereknek olyan előző életei voltak, amikor árulást, vagy öngyilkosságot követtek el. Nagy égi kegyelem, amikor egy skizofrén ember visszatérhet a normál kerékvágásba.
 
Nagyon sok ember szenved lelki problémáktól. Az orvostudomány ezt úgy mondja, pszichoszomatikus betegségek lesznek úrrá az emberen. A pszichéből eredő lelki tünetek gyomorfekélyben, szív-, és keringési problémákban jelentkeznek. Fogolyszabadító Boldogasszony napján lelki feloldozást kérhetünk, azon lelki problémák alól, amelyet mindenki saját magának okoz. Ezen lelki probléma olyan, mint egy önpusztító erő, amely egy idő után nagyon komoly testi tüneteket is okoz. Fogolyszabadító Boldogasszony napja azért adatott, hogy az ember letegye a régi megszokásait, gondjait, feloldozást kérjen.
 
Az égi szellemek folyamatosan tanítanak bennünket. Az embereknek meg kell tanulniuk megemelkedni, mert egyébként az elkeseredés mocsarában fognak továbbra is dagonyázni.