Szellem-elengedés

Agresszív szellem dorbézolt a lakásban

3019Megtekintés
A felújított lakásunkban nagyon rossz szag, hideg és jeges érzés volt, amikor beléptünk. Az édesapám lakásában vagyunk. Édesapám nem alszik itthon, mert dolgozik, de nappal, ha lefeküdt, rémálmai voltak alvás közben. Fekhelyét földsugárzás-mentes zónába helyezte, de így sem tudott jól aludni.
Tekintse meg filmünket:
 
 
Most, hogy Hegedűs Mária eljött hozzánk a szellem elengedés szertartását megtartani, három szellem jelenlétét érzékelte a lakásban. Az egyik szellem nagyon agresszív volt. Édesapám ágyán ez az agresszív szellem feküdt. Apukám éjszakánként össze – vissza forgolódott, rémálmai voltak, rendszeresen küzdött álmában. Jeges érzés volt, amikor kitapintottuk a szellem auráját. Apukám elmesélte, hogy ebben a szobában ávósok (ÁVH) laktak 1956-ig, akik itt dorbézoltak és embereket öltek.
 
Amikor a szellem - elengedés szertartása megtörtént, az előszobában különös módon kinyílt az a szekrényajtó, amely előzőleg be volt szorulva. Magától ez nem nyílhatott ki!
 
- Kedves Ildikó, a Te lakásodban mit műveltek a szellemek?
 
- Lakásunkban a televízió minden éjjel magától bekapcsolódott, annak ellenére bekapcsolódott, hogy a kábele nem volt a konnektorba dugva. Egy 15 x 15 centiméteres kockában világított, mivel ekkor már nem volt adás, hangyás volt a kép. Volt egy régi szekrényünk (már kiselejteztük), amelynek az ajtaja éjszakánként gyakran magától kinyílt, majd becsukódott.  Gyakran előfordult, hogy amikor a lakás ajtaját ki akartam nyitni, nem tudtam a kulcsot elfordítani, egyik zárban sem forgott a kulcs. Abban az időszakban én teljesen ki voltam borulva.
 
Egyszer szabadságon voltam otthon. Amikor leültem a fotelbe, „valaki” (egy szellem) elkapta a nyakamat és hátrafeszítette a fejem. Én akkor kiugrottam a fotelból, még aznap kidobtam. Nagyon megijedtem akkor, nyugtatókat szedtem az esetet követően.
 
A szellem - elengedés szertartása után az imént említett ijesztő jelenségek megszűntek, felújított lakásunkban tisztább a levegő, nyugalom lett. Már örömmel megyek haza, korábban a szellemjárás idején nem szerettem otthon lenni, menekültünk otthonról. Köszönjük a segítséget!
 

Tekintse meg Kovács–Magyar András szellemvilággal kapcsolatos filmjeit -
kattintson a képre:
 Kovács-Magyar András

Kovács-Magyar András
irodájának elérhetősége:

 
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com
 

Nagyobb térképre váltás
                             
 
Hegedűs Mária – létközben rekedt szellem túlvilágra engedése
Hegedűs Mária