Szellem-elengedés

Szellemjárás – kísértetjárás

1202Megtekintés
Furcsa dolgokat tapasztaltunk házunkban, ezért kértük a szellem-elengedés szertartását. Sokszor hallottuk, hogy kinyílt a bejárati ajtó, pedig mindannyian bent tartózkodtunk a lakásban, kinyílt a falióra ajtaja, fölgyulladt a villany. Apu, amikor aludt, akkor szinte ránehezedett „valaki”, nyomást érzett, fojtogatták.

 Tekintse meg filmünket:

 

- Fel szokott ébredni éjszakánként? Nehéz érzése volt?

 

- Igen, ilyenkor folyton segítségért kiabált. Éjszaka cigarettafüstöt érzett, zeneszót hallott a konyhából. Le kellett bontanunk a ház tetőszerkezetét. A padlástéren régi családi képek voltak. Lehoztuk a képeket a műhelybe, hogy ne legyen a padláson útban. Ezt követően állandóan kopogásokat hallottunk. A padlás feljárójának létrája állandóan nyikorgott. Ilyenkor kimentünk, kiszaladtunk, de nem láttunk semmit. Visszavittük a képeket a tetőtérbe, azóta csend van, nincsenek zajok. De sokszor éreztük, valami nem jó a házunkban. A cica üldöz itt a szobában valakit, nagyon szaladgál, nyávog, ugrál. Éreztük, hogy rajtunk kívül van itt még „valaki”.

 

- Brigitta, itt a tükör előtt érzékeltük a szellemet. Te milyennek érezted ezt a helyet?

 

- Nagyon hidegnek éreztem ezt a szobát, fáztam, több rétegnyi takarót raktam itt magamra. A cica, amikor itt ült és játszott, körbenézett itt a tükör felett. Mindig csodálkoztam, hogy hová néz, minthogyha keresett volna valakit, vagy látott volna valakit.

 

- Ezt a tükröt vásároltátok?

 

- A tükröt a ház előző lakója, egy öreg bácsi hagyta itt nekem örökségül, mert nekem nagyon megtetszett. A bácsi feleségéé volt a tükör.

 

- Milyennek érezted a szellemet, amikor itt megérintetted?

 

- Hűvösséget, hűvös fuvallatot éreztem.

 

- Most, a szellem túlvilágra engedése után változtak ez az érzéseid?

 

- Most sokkal nyugodtabb és békésebb a légkör. A hűvösség megszűnt, melegebbnek találom a szobámat.

 

- Nemcsak a házban, a ház előtt is érzékeltünk egy szellemet. Szokott ott is történni valami?

 

- Igen, amikor kimentem a kapun, a kutyánk ugatott engem. A kutya rám nézett, majd elvonult, továbbra is ugatott engem. A kutyánk megérzi az idegent, megugatja. Olyannak tűnt az eset, mintha egy idegen lenne velem.

 

- Nem Önnel volt a szellem, a szellem a kapuban állt. Most, miután a túlvilágra engedtük a szellemeket, milyen változást tapasztal?

 

- Könnyebb lett a légkör, mintha minden megkönnyebbült volna a lakásban. Nyugodtabb érzés. A szoba légköre is kellemesebb. Nagyon kellett, hogy elmenjenek a szellemek, mert nagyon sok gondot okoztak.

 

 

Hegedűs Mária * szellem-elengedés

Hegedűs Mária a túlvilágra segítette a szellemeket

 

 

Címünk:

H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. I. emelet / 11. ajtó

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Telefonszámaink: +36.1.251.4983,  +36.1.222.3186